copyright foto 's "Martin Meurs photography"


Martin Meurs is een professionele evenementenfotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de sfeer en de emoties van elk moment. Hij heeft ervaring met het fotograferen van concerten, festivals, sportwedstrijden, bedrijfsfeesten en meer. Hij gebruikt zijn creativiteit en technische vaardigheden om elke gebeurtenis uniek en memorabel te maken. Martin Meurs werkt met de nieuwste apparatuur en software om de beste kwaliteit te leveren. Hij biedt ook nabewerking en retouchering aan om de foto’s naar wens aan te passen. Martin Meurs is ook actief op Facebook23 waar hij zijn recente werk en nieuws deelt. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, professionele en gepassioneerde evenementenfotograaf, dan is Martin Meurs de juiste keuze voor u.


Copyright

Alle foto’s die eigendom zijn van "Martin Meurs fotografie" zijn beschermd door de auteurswet.
Het is verboden om de foto’s te kopiëren, te reproduceren, te verspreiden, te publiceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Martin Meurs fotografie.
Als u interesse heeft in het gebruikvan een foto, neem dan contact op met Martin Meurs fotografie via het contactformulier of via e-mail. info@martin-meurs.com
Martin Meurs fotografie behoudt zich het recht om een vergoeding te vragen voor het gebruik van de foto’s.

© Martin Meurs Fotografie